HTML

Anya agymenései

Ahogy a költő mondaná: „Van minálunk hajcihő, kitűnő hangulat. Olyan, mint a vadnyugat: zenebona, ricsaj.” :)

Facebook oldaldoboz

2014.10.01. 13:22 Chain Bridge

13 dolog, amit sose gondoltál volna

Készült az ujgyerekruha.hu webáruház számára, 2014.szeptember 22-én.

 

smart-baby.jpg

 

Mikor felnősz, azt hiszed, tudsz már egyet s mást. Aztán szülőként ráébredsz, hogy eddig a leghétköznapibb dolgokkal kapcsolatban is súlyos tévedésben, vak tudatlanságban éltél. Érdemes mielőbb pótolni a hiányosságokat. Csak figyelj, és tanulj!

 

  1. Az asztalnál ülve nem az a cél, hogy a tányérra morzsázzunk. Épp ellenkezőleg: azt lehetőleg makulátlanul tisztán kell tartani az evés végéig (következésképpen a ruha, a terítő és a padló egy hatalmas, összefüggő tálcaként funkcionál).

 

  1. A pulóver ujja a valaha feltalált leguniverzálisabb törlőrongy, ami mindig kéznél van (a karnyújtásnyi távolságra lévő szalvéta, vagy a gyerkőc zsebében marékszámra gyűlő zsebkendők labdába sem rúghatnak mellette).

 

  1. Fogadd el végre, hogy nem az a pizsamanadrág eleje – az a címke direkt a megtévesztés kedvéért van az ellenkező oldalra varrva.

 

  1. Ha a kóbor kutyának bemutatkozol, az többé nem számít idegennek, tehát a simogatási tilalom sem vonatkozik rá.

 

  1. Ideje megtudnod az igazat: fiúgyermeked azért pisil elengedett kézzel, mert ő Superman!

 

  1. Sokkal jobban esik a főtt étel, ha előtte valami kis nasit fogyasztunk.

 

  1. Egy igazi férfi akkor is férfi, ha pónis mesét néz.

 

  1. Jobban jársz, ha úgy hagyod magad megverni csocsóban, hogy a pálya közelébe se mész, mert azzal csak tovább rontanád saját esélyeidet a gyerekkel szemben.

 

  1. Bármely játék első és legfontosabb szabálya, hogy ő kezdi és egyben ő is nyeri. („Nézd meg, anya, ide van írva apró betűvel, csak neked már rossz a szemed.”)

 

       10. A szörnyecskék cukik, ugyanakkor a legártatlanabb ismeretterjesztő filmtől is lehet rosszat álmodni.

 

       11. A gyerekzár kifejezetten a te szívatásodra lett kitalálva, többségük az élelmesebb lurkókat nem sokáig tartja vissza.

 

       12. Hízelgő, hogy te vagy a legfőbb minta a gyerek számára, de bárhogy próbálkozol, a rossz példa százszor ragadósabbnak bizonyul.

 

      13. Bár utódod néha szívesen elküldene melegebb égtájakra, és olykor magad is komolyan kételkedsz szülői képességeidben, szerinte mégis te vagy a legjobb anya/apa a világon!

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek


A bejegyzés trackback címe:

https://anyaagymenesei.blog.hu/api/trackback/id/tr216750039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása