HTML

Anya agymenései

Ahogy a költő mondaná: „Van minálunk hajcihő, kitűnő hangulat. Olyan, mint a vadnyugat: zenebona, ricsaj.” :)

Facebook oldaldoboz

2018.12.09. 20:02 Chain Bridge

Levél ifjúkori önmagamnak

Na szia, én vagyok az. Vagyis te… Húsz évvel idősebb kiadásban. Most min csodálkozol? Ja, igen, ez a jó hír: a világvége többször is elmaradt, élünk, virulunk. Legalábbis a korunkhoz képest. Hú, ez szarul hangzott, pedig annyira nem is gáz ez a 40 éves kor, mint azt most gondolod. Őszintén bevallom, nem cserélnék veled. Tényleg. A bulikat talán egy kicsivel jobban bírtam, de még közel sem húztam le a rolót, ne aggódj. Különben is: szeretet és egészség legyen, a többi másodlagos.

Sokat gondolkodtam, mit is mondjak el neked a jövődről. Szabad-e egyáltalán túl sokat elárulnom? Most a nyugalom időszakát éled. Úgy érzed, sínen az életed, minden a tervek szerint alakul, boldogság, béke… Élvezd! Jönnek még váratlan, izgalmas fordulatok. Olykor rázós lesz, de ne ess kétségbe! Idővel elrendeződnek a dolgok. A család, a barátok mind melletted állnak. Hihetetlenül szerencsés vagy, ezt soha ne felejtsd el! Szeresd őket, legyél hálás! Talán ez az első és legfontosabb, amit el szeretnék mondani neked.

Egy jó tanácsot fogadj el tőlem: ne higgy vakon a szép szavaknak. Legtöbbször sajnos üresek. A tetteknek higgy. Lásd az embert a szavak mögött.

Élj, szeress, nevess! Ne félj az ismeretlentől, használd ki az idődet, a lehetőségeket, de ne hagyd, hogy kihasználjanak. Tanulj a hibáidból. Ezektől valószínűleg még én sem tudlak megvédeni, de nem is feltétlenül kell. Ha ésszel csinálod a dolgokat, ezeket sem fogod megbánni.

Vigyázz magadra! Úgy tűnik, még sokáig szükség lesz rád a Földön. Sok dolgod akad még, szép dolgok. Tetszeni fog.

Búcsúzom, talán már így is sokat fecsegtem. Nem baj, a felét úgysem hiszed most el. Nem hibáztatlak, csak arra kérlek, higgy az álmaidban! Ha lesznek is kitérők, előbb-utóbb utolérnek. Légy pozitív! Semmi sem történik véletlenül. Csináld, amit szeretsz, legyen az munka vagy hobbi. Legyenek céljaid. Ha valami mégis másképp alakul, ne csüggedj. Lehet, hogy az eredmény még jobb lesz, mint amit vártál.

Üdvözlettel:

Te

Szólj hozzá!

Címkék: levél időutazás


A bejegyzés trackback címe:

https://anyaagymenesei.blog.hu/api/trackback/id/tr5114466874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása